Adresa : Str. Marasesti, nr. 50, Focsani, Vrancea
tel.: 0734 910 424
email: comenzi@fermasigradina.ro

Adresa : Str. Marasesti, nr. 50, Focsani, Vrancea
tel.: 0734 910 424
email: magazinfermasigradina@gmail.com

Daca doriti sa ne lasati un mesaj o puteti face aici :

Fitofarmacie Ferma si Gradina cunoaște importanța datelor dumneavoastră și se angajează să protejeze în continuare confidențialitatea și securitatea acestora. Conform articolului 14, alineatul 4 al Regulamentulului General privind Protecția Datelor (GDPR) 679/2016, vă informăm că datele dumneavoastră personale constând în nume, prenume, adresa, telefon și adresă de e-mail, colectate în scopul prestării serviciilor de livrare a produselor achizitionate in sistem de comert electronic, vor fi pastrate pentru o perioadă de maxim 60 de luni și nu vor fi utilizate în alte scopuri precum scopul comunicării programului de lucru, a serviciilor nou apărute, a modificărilor de ordin operațional, a noutăților de marketing și nu numai etc din activitatea firmei .

Vă aducem la cunoștință că aveti dreptul la opoziție față de acest tip de pastrare a datelor, articolul 21, alineatul 2 din Regulament, opoziție pe care o puteți manifesta expres astfel: trimițând un e-mail către magazinfermasigradina@yahoo.com, în scris la adresa Str Marasesti nr. 50, Focsani,jud. Vrancea în atenția Departamentului Marketing sau netrimitand formularul final de plasare comanda in cazul in care nu doriti .

Dacă vă veți exercita dreptul de opoziție la pastrarea datelor în scopul arătat mai sus, Fitofarmacie Ferma si Gradina va înceta imediat acest tip de pastrare în ceea ce vă privește.

Cu stimă,
Echipa Ferma si Gradina